Afstamming - Marcus

Afstamming - Marcus

Verschijningsdatum 2019
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 15x22 cm
ISBN 9789083027111
€ 23,50

Albert draaide de foto om en las in het handschrift van zijn grootmoeder: Auschwitz, 6 februari 1942. Verjaardagscadeau van Joachim.’

Presidentskandidaat John Browning staat ruim voor in de peilingen en niets staat over twee dagen zijn verkiezing tot president van de Verenigde Staten in de weg. Tot zijn zoon Albert een schrift in handen krijgt.

Een meedogenloze jacht op Albert wordt ingezet, waarbij niemand wordt gespaard. Het is duidelijk dat bepaalde groeperingen belang hebben bij de vernietiging van het schrift. Albert gaat noodgedwongen op onderzoek uit naar het waarom en komt erachter dat hij uiteindelijk een onmogelijke keuze zal moeten maken.

Een vader. Een zoon. Een schrift. Een familiegeschiedenis.

 

Over de auteur

Achter de naam Marcus gaat een gedreven adviseur schuil die zich naast zijn werk bezighoudt met het schrijven van boeken en zijn eigen uitgeverij. Eerder verscheen van hem het kinderboek Japie Mol. Afstamming is zijn eerste thriller en deel 1 van een reeks.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De steun en begeleiding van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sturend maar niet alles bepalend. Jij blijft eigenaar van je tekst en die vrijheid vond ik heel fijn. Van Hedwig heb ik veel geleerd en ben erg gelukkig met het eindresultaat.
Selma Mogendorff