Biggetjesfokster en modeontwerpster - Jeannette van Dongen en Ivy Powel

Biggetjesfokster en modeontwerpster - Jeannette van Dongen en Ivy Powel

Verschijningsdatum 2017
Genre Coaching
Aantal pagina's 168
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 15x22 cm
ISBN 9789492010131
€ 24,95

Waarom gaat een modeontwerpster varkens fokken? Waarom begint een politieman een meubelmakerij? Waarom maakt een geriatrisch arts middeleeuwse muziek?

Jobcarving is een nieuwe manier om je loopbaan vorm te geven, zodat je meer voldoening en balans vindt in je werk. Door meerdere banen te combineren geef je gehoor aan de innerlijke drijfveer om al je passies en talenten te kunnen ontplooien. Een baan voor het leven geeft vaak geen volledige voldoening meer, als werkneemster wil je meer. Je bent op zoek naar zingeving, uitdaging of balans. Jobcarving is de moderne gereedschapskist waarmee je dit kunt bewerkstelligen.

Jeannette van Dongen en Ivy Powel zijn werkzaam bij de coöperatie Incitamentum, een advies- training- en Coachingbureau op het gebied van arbeidsverhoudingen. In dit boek leggen zij uit wat Jobcarving is en interviewen zij 21 mensen die door middel van Jobcarving hun passies combineren.

In januari 2019 verscheen er een artikel in de Woerdense Courant

In juni 2018 is er ook een artikel verschenen in MT-rendement

Er is ook een (korte) video beschikbaar van de boekpresentatie.

En dit is de video zoals gebruikt op Facebook om de boekpresentatie aan te kondigen.

 

Over de auteur

Jeannette van Dongen en Ivy Powel zijn werkzaam bij de coöperatie Incitamentum, een advies- training- en Coachingbureau op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Download inkijkexemplaar

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De steun en begeleiding van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sturend maar niet alles bepalend. Jij blijft eigenaar van je tekst en die vrijheid vond ik heel fijn. Van Hedwig heb ik veel geleerd en ben erg gelukkig met het eindresultaat.
Selma Mogendorff