Een marathon lang prikken - Eline Begemann

Een marathon lang prikken - Eline Begemann

Verschijningsdatum 2023
Aantal pagina's 252
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 15x23 cm
ISBN 9789492010261
€ 22,99

I don’t want to be told I can do anything if I put my mind to it. I need to know that what I can do is enough. Op het moment dat ze hard werkt om tijdens haar zwangerschap promotie te maken, krijgt de lichtelijk perfectionistische Eline een telefoontje van haar verloskundige. Met een bloedsuikerwaarde van 27 mmol/l zijn haar gezondheid én die van de ongeboren baby ineens niet meer vanzelfsprekend. Wanneer Eline’s bewogen verlof ten einde komt en ze niet zomaar in staat blijkt terug te keren naar haar vroegere leven als ambitieuze consultant, komt de Vasaloppet op haar pad: een historische langlauftocht van negentig kilometer door de besneeuwde heuvels van Zweden.

Het boek wordt ook genoemd in Medisch Contact.

Over de auteur

Eline Begemann (Velp, 1989) heeft Technische Natuurkunde gestudeerd in Groningen en daarna gewerkt als strategieconsultant en Chief of Staff. Op haar 28ste krijgt ze, terwijl ze zeven weken zwanger is, de diagnose diabetes type 1.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De steun en begeleiding van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sturend maar niet alles bepalend. Jij blijft eigenaar van je tekst en die vrijheid vond ik heel fijn. Van Hedwig heb ik veel geleerd en ben erg gelukkig met het eindresultaat.
Selma Mogendorff