Je hoofd te lijf - Karin Karis

Je hoofd te lijf - Karin Karis

Verschijningsdatum 2022
Genre Psychologie
Aantal pagina's 160
Verschijningsvorm Paperback
ISBN 9789082618822
€ 25,90

Je hoofd te lijf laat je ervaren wat het betekent als wat je denkt, voelt én doet in sync is met wie je wilt zijn. Daarvoor is de verbinding tussen je hoofd en je lijf essentieel – de een is immers niets zonder de ander. Je ontdekt, in dit toegankelijk geschreven boek, hoe jouw lichaam je helpt om in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is.

In Je hoofd te lijf reikt Karin Karis je een praktische en effectieve manier aan om daar te veranderen waar het nodig is. Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in je kracht en verbinding met jezelf te blijven. Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verduidelijken de wetenschappelijke inzichten; met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is - en hoe dat je leven leuker en lichter maakt.

Deze krachtige methode leert je uit je hoofd in je lijf te komen. Het verbindt recente inzichten uit de neurofysiologie en -psychologie met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido. Ze geven je handvatten om van denken naar voelen te gaan. Leven vanuit je kracht met beide benen op de grond.

Over de auteur

Karin Karis (1969) helpt - als eigenaar van Ki to Change - professionals, teams en organisaties om ‘in sync’ te komen: overeenstemming te bereiken tussen hoofd en lichaam. In haar werk staat het verbeteren van veerkracht, stressbestendigheid en verbinding met jezelf en anderen centraal. Zij deed meer dan 20 jaar ervaring op in de neurorevalidatie, bestudeerde de filosofie en principes van aikido en volgde studies in somatics en embodiment. Op basis daarvan ontwikkelde zij een krachtige, concrete en lichaamsgeoriënteerde methode, waarmee zij vele mensen traint en coacht.

Door onze houding en beweging te veranderen, veranderen we de interactie met onszelf en anderen.’ – Karin Karis

Kijk ook eens op de website van dit boek.

Download inkijkexemplaar

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De samenwerking met Hedwig heb ik als heel steunend en constructief ervaren. Hedwig is goed bereikbaar, geeft duidelijkheid over de mogelijkheden, kent het veld. Bij tegenslagen komt ze tot creatieve oplossingen. En nu heb ik een heel mooi boek in handen!
Adeline van Waning