Marokkaans medicijn - Selma Mogendorff

Marokkaans medicijn - Selma Mogendorff

Verschijningsdatum 2021
Aantal pagina's 250
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 17 x 23
ISBN 9789492010247
€ 18,95

Nadat Marianne heeft besloten om van haar narcistische echtgenoot Jeroen te scheiden, neemt haar leven een onverwachte wending. Op aanraden van haar vriendin Kim reist ze af naar Marokko waar ze verliefd wordt op de aantrekkelijke, ruim twintig jaar jongere Hicham. Ondertussen wordt Kim, die ook huisarts is, geconfronteerd met het onverwacht overlijden van een man met blauwe plekken en lijkt Jeroen betrokken te zijn bij een duistere zaak. Terwijl Marianne worstelt met de vraag of ze met de veel jongere Hicham wel een relatie mag hebben, probeert Jeroen zich uit zijn benarde situatie te vechten en ontrafelt Kim het raadsel van de man met de blauwe plekken.

 

Van dit boek is een boektrailer beschikbaar.

Op 13 januari 2022 was er ook een interview te horen op Radio Houten.
 

 

Over de auteur

Selma Mogendorff werkte dertig jaar lang als huisarts. Momenteel is zij werkzaam als supervisor & coach in de gezondheidszorg.
Marokkaans Medicijn is haar eerste roman. Eerder verscheen van haar de verhalenbundel Waar blijft die dokter nou? waarin ze vertelt over haar ervaringen als huisarts.
 

 

Download inkijkexemplaar

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De steun en begeleiding van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sturend maar niet alles bepalend. Jij blijft eigenaar van je tekst en die vrijheid vond ik heel fijn. Van Hedwig heb ik veel geleerd en ben erg gelukkig met het eindresultaat.
Selma Mogendorff