Salsa in de polder - Sacha Voogd

Salsa in de polder - Sacha Voogd

Verschijningsdatum 2014
Genre Roman
Aantal pagina's 120
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 15x22 cm
ISBN 9789492010056
€ 10,00

Ernesto draaide zich om en ging naar binnen. Door de gang, versmald door de winterjassen die aan weerszijden hingen, kwam hij bij de trap die naar het zaaltje bo­ven leidde. Achter de gesloten deur klonk muziek. Het nummer kende hij niet, maar zijn voet tikte vanzelf mee op het ritme van de claves en hij opende de deur.    

Het stel dat vlak voor hem naar binnen was gegaan stond bij de bar. De man had de ar­men over elkaar geslagen, de vrouw wiebelde heen en weer op haar hoge hakken. Haar gezicht lichtte even op toen hij naar hen glimlachte. Het was geen volle groep, negen mensen.

Vijf vrouwen, vier mannen. Hij zou zelf mee moeten dansen, maar Lydia hoefde in ieder geval niet rond te bellen voor extra mannen.

Zeven mensen ontmoeten elkaar op hun wekelijkse dansles. Zonder dat ze dit door hebben, beïnvloeden ze elkaars leven. Sacha Voogd weet hun verhalen op een subtiele manier met elkaar te verweven.

Over de auteur

Sacha Voogd studeerde aan de schrijversvakschool in Amsterdam. Eerder publiceerde zij korte verhalen en blogs op haar eigen website. ‘Salsa in de Polder’ is haar debuut.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De samenwerking met Hedwig heb ik als heel steunend en constructief ervaren. Hedwig is goed bereikbaar, geeft duidelijkheid over de mogelijkheden, kent het veld. Bij tegenslagen komt ze tot creatieve oplossingen. En nu heb ik een heel mooi boek in handen!
Adeline van Waning