Elk boek heeft een verhaal
Van hielprik tot beenmergtransplantatie - Lili Antonio do Amaral

Van hielprik tot beenmergtransplantatie - Lili Antonio do Amaral

Verschijningsdatum 2023
Genre Autobiografie
Aantal pagina's 48
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 13x18 cm
ISBN 9789492010285
€ 17,95

DIT BOEK IS ALLEEN LEVERBAAR VIA DE (ONLINE) BOEKHANDEL!

Op dinsdag 11 december 2007 om 17:31 bevalt Lili Antonio Do Amaral van haar eerste zoon. Giovanni is een mooi gaaf baby'tje met prachtige krullende zwarte haartjes. Maar de uitslag van de hielprik geeft aan dat Giovanni sikkelcelanemie heeft. Vanaf dat moment staat beider leven in het teken van deze zeldzame ziekte en uiteindelijk moet Giovanni een beenmergtransplantatie ondergaan.'Ik zag de zak met bloed liggen en daarna werd het als het ware in me gespoten. Die zak bloed zou mijn leven gaan redden. Ik was zo dankbaar.'

Er een recensie over dit boek geschreven door J.N. Kingma-Postma

Over de auteur

Lili Antonio Do Amaral (1986) werd geboren in Angola. In 1996 kwam zij naar Nederland waar zij de opleidingen verzorgende  en doktersassistent volgde. Tegenwoordig werkt ze in een huisartsenpraktijk. 

Giovani Amaral Vunje (2007) werd geboren en zit op de middelbare school. Zijn hobby’s zijn voetballen en gamen en chillen met zijn vrienden. 
 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De steun en begeleiding van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sturend maar niet alles bepalend. Jij blijft eigenaar van je tekst en die vrijheid vond ik heel fijn. Van Hedwig heb ik veel geleerd en ben erg gelukkig met het eindresultaat.
Selma Mogendorff