Wat ik je nooit kon vertellen (UITVERKOCHT) - Lies Ameeuw

Wat ik je nooit kon vertellen (UITVERKOCHT) - Lies Ameeuw

Verschijningsdatum 2016
Genre Roman
Aantal pagina's 302
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 15x22 cm
ISBN 9789463380973
€ 19,95

DIT BOEK IS NIET MEER LEVERBAAR!

De jonge Engel Raam heeft één grote wens: hij wil echte liefde ervaren. Om zijn verlangen te kunnen vervullen stuurt Brahma hem terug naar de aarde. Raam komt terecht in India waar hij reïncarneert als de zoon van een vader en moeder die uit verschillende kasten afkomstig zijn. Zij houden van elkaar maar op de liefde die zij voor elkaar voelen heerst een taboe. Wanneer Raam’s moeder per ongeluk zwanger raakt, worden zij en Raam’s vader door familie uit elkaar gehaald. Na zijn geboorte wordt Raam naar het weeshuis gebracht.

Het doel dat de jonge Engel zichzelf had gesteld, lijkt verder weg dan ooit. In plaats van echte liefde ervaart de jonge Raam de afwezigheid van zijn moeder en de afstandelijkheid van de nonnen die het weeshuis besturen. Het duurt tien jaar voordat Raam door een Vlaams echtpaar wordt geadopteerd.Maar zelfs in het warme adoptiegezin lukt het Raam niet om de liefde te ervaren. Toenaderingen van vrouwen houdt hij af. Pas als hij voor zaken naar India moet, komt alles in beweging.

Over de auteur

Lies Ameeuw is geboren in 1964 in Diksmuide (België). Zij volgde een opleiding kunstonderwijs maar na haar studie werd haar interesse voor alternatieve geneeswijzen gewekt.

Lies is Ayurvedisch therpaeut en heeft inmiddels al een aantal publicaties op haar naam staan.

Zij reisde meer dan 20 keer naar India. Zo kwam ze niet alleen in contact met Ayurveda maar ook met de spirituele cultuur van het land.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

De steun en begeleiding van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sturend maar niet alles bepalend. Jij blijft eigenaar van je tekst en die vrijheid vond ik heel fijn. Van Hedwig heb ik veel geleerd en ben erg gelukkig met het eindresultaat.
Selma Mogendorff